Cleaning-in-Place
Mastering Cleaning-in-Place (CIP) is essential in the food industry. Efficiency is the key, both in terms of cleaning result and economy. CIP economy is dictated by cost and time. Reducing waste is critical; correctly configured equipment is necessary for optimal performance.
Applications
Инновационное оборудование Альфа Лаваль
AlfaNova Heat Exchanger
A fusion-brazed, all-stainless-steel plate heat exchanger with superior corrosion resistance.
Alfa Laval Toftejorg SaniJet 25
This Alfa Laval rotary jet head provides 3D-indexed impact cleaning over a defined time period. It is automatic and represents a guaranteed means of achieving quality assurance in tank cleaning.
Alfa Laval Смешивание и перемешивание (мешалки)
• Аккуратное и равномерное смешивание и перемешивание — необходимые составляющие многих производственных процессов, способствующие эффективному протеканию самого процесса и высокому качеству конечного продукта.
• Достижение оптимальных результатов требует баланса мощности, контроля и эксплуатационной гибкости.
• Мешалки Альфа Лаваль со специальными крыльчатками EnSaFerm для продуктов, подверженных ферментации, помогают снизить потребление электроэнергии и поглощение тепла продуктом.